Master Clean - It's never been so shiny

Compania Master Clean a luat naştere în 2003 în Constanţa. Este o companie specializată în servicii profesionale de curăţenie pentru instituţii, hoteluri, spitale, birouri, hale industriale, magazine, case particulare, o companie care oferera servicii la un standard de calitate superior.

Apărută pe această piată in urma cu 8 ani, această societate prezintă un potenţial uman şi material care poate face faţă cu succes celor mai exigente cerinţe ale beneficiarilor şi datorită seriozităţii şi competenţei angajaţilor este în măsură să ofere servicii la un standard superior de calitate.

Pentru a oferi servicii impecabile se acordă o importanţă mare echipamentelor şi produselor speciale pentru curăţare utilizate. Master Clean utilizează echipamente profesionale de ultimă generaţie, soluţii şi detergenţi din import, biodegradabili şi conformi cu normele Uniunii Europene.

Personalul de care dispune este specializat, cu o bună experienţă în acest domeniu, instruiti pentru a pune in practica toate dorintele clienţilor şi pentru a satisface toate cererile lor. Master Clean îşi desfăşoară activitatea la cele mai înalte standarde profesionale şi este permanenţă la dispozitia clientului.

Datorită calităţii serviciilor oferite colaboram sau am colaborat cu urmatorii beneficiari: Romtelecom S.A.; H&M Constanta, Garanti Bank, Bank of Cyprus, Chimpex S.A., Credit Europe Bank, Dole Romania, Cefin S.A, APM Terminals, Banca Romaneasca, City Park Mall, AVIVA, Omniasig, Shark Salvage Divers, AB Plus Events.; SCM Recycling SA; Libra Bank; Toni's Trade; Terasa Tărănească; Integra Restaurant, Mega Image